Over RollingMaker

RollingMaker is in 2022 ontstaan uit passie voor gepersonaliseerde producten. Het idee dat je een persoonlijke touch kan geven aan een product, vonden wij waardevol om hier iets mee te gaan doen. Het creëren van een cadeau dat helemaal past bij de ontvanger is een van de leukste dingen om te geven. Daardoor dus ook heel leuk om te krijgen. Zo weet je zeker dat jouw cadeau in de smaak valt.  

Met een laser graveren wij de producten. Vervolgens worden ze klaar gemaakt voor gebruik, zodat de ontvanger er gelijk van kan genieten. Glazen, vazen, snij- en borrelplanken, onderzetters, je bedenkt het maar en bij RollingMaker kun je het personaliseren. Heb je zelf een idee dat niet tussen de producten staat, laat het weten via info@rollingmaker.nl of het contactformulier.

Je producten maken wij met liefde en passie en versturen vervolgens goed verpakt. De kracht van RollingMaker is dat je voor een betaalbare prijs een ontzettend leuk gegraveerd cadeau kan krijgen, geven of natuurlijk zelf houden.

Zoek je nog een cadeau voor jezelf, je partner of je ouders? Weet je niet wat je moet geven aan een bruidspaar? Wil je de juf of meester bedanken? Wil je je personeel een hart onder de riem steken? Neem een kijkje in de webshop of neem contact met ons op.

Bedrijven of grote aantallen

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven zijn er mogelijkheden. Neem hiervoor contact op via info@rollingmaker.nl of het contactformulier.